OVER GAETANA

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

BUONGIORNO

Wat leuk je hier te ontmoeten. Mijn naam is Gaetana Ferla, ik ben woonachtig in Zwolle en werkzaam als presentator, dagvoorzitter en moderator. Met een Nederlandse moeder en Italiaanse vader ben ik de ideale combi van Hollandse nuchterheid en Italiaanse passie. Waar dat uit blijkt? Ik praat snel én met mijn handen, denk voor een groot deel van de dag aan eten en hecht grote waarde aan het contact met mijn familie. O ja, en ik kook graag de Italiaanse sterren van de hemel. Had ik al gezegd dat ik dol ben op eten?

Op de basisschool was ik dat meisje in je klas dat juist uitkeek naar spreekbeurten en boekbesprekingen. Hoezo zenuwachtig? Juist heel gaaf! Spanning om iets neer te zetten in het bijzijn van publiek, daar had ik geen last van. Ik wilde altijd het beste voor de dag komen. Thuis en daarbuiten altijd genoeg verhalen te vertellen en mijn woordje klaar. En ken je die fase waarin kinderen de hele dag ‘Waarom?’ vragen? Nou, die ben ik nooit ontgroeid. Ik wil altijd het fijne van iets weten, ben niet alleen nieuwsgierig, maar vooral oprecht geïnteresseerd.

Tijdens mijn opleiding Journalistiek kwam ik in aanraking met het magische vak van radio maken. Verslag, interviewen, presenteren: ik probeerde van alles uit. Voor mij werd al snel duidelijk dat daarmee het vak als dagvoorzitter en presentator op mijn lijf geschreven was. Zeker ook nadat ik de communicatie in was gerold. Daar leerde ik op een andere manier presenteren, met een juiste boodschap voor de juiste doelgroep. In het werk als dagvoorzitter en presentator kan ik mijn persoonlijkheid, vaardigheden en liefde voor kennis uitoefenen. Met als doel: een geslaagd evenement dat inhoudelijk sterk is en plezierig voor alle betrokkenen. Wil jij ook een evenement dat wordt geleid met Plezier, Passie en Pit?

3

VRAGEN?

Vul het contactformulier in via onderstaande button of stuur me een mail. Grazie mille!

IK HEB GEWERKT VOOR

CONTACT

VOLG JE MIJ AL?

STEL EEN VRAAG

8 + 10 =