MODERATOR

Met passie, plezier en pit zet ik me in voor jouw evenement

SAMEN AAN DE SLAG

Van politieke debatten tot bewonersbijeenkomsten en meet-ups: ik ben als moderator (ook wel gespreksleider) in te zetten op klein- en grootschalige evenementen. Graag hoor ik van jou wat het onderwerp of thema is en wat je graag wilt bereiken. Wil je dat men naderhand met nieuwe ideeën naar huis gaat? Wil je ze enthousiasmeren over iets? Of is het de bedoeling dat ze na vanavond beter weten wat bij hen past? Samen gaan we aan de slag!

{

Janet Veenstra, interim communicatieadviseur gemeente Zwolle

“Vanuit het project Spoorzone Zwolle schakelen wij Gaetana regelmatig in als moderator. En dat is niet voor niets, want ze doet dit erg goed! Laagdrempelig, nieuwsgierig en altijd met de juiste toon. Of haar gesprekspartners en/of het publiek nu bestaan uit bestuurders, bewoners of kleine kinderen: Gaetana past zich moeiteloos aan. Ze is deskundig, betrouwbaar, improviseert waar nodig en breekt het spreekwoordelijke ijs. Haar gedegen voorbereiding, pro-activiteit en intrinsieke motivatie om écht contact te maken, zorgen ervoor dat bijeenkomsten soepel verlopen en resultaat opleveren. Daardoor kunnen we als project elke keer weer een mooie stap vooruit zetten.”

 

IEDEREEN DOET MEE

Mijn journalistieke achtergrond komt goed van pas bij het scheiden van hoofd- en bijzaken en het stellen van goede vragen. Een evenement maak je met elkaar en daarbij zijn alle factoren van belang. Dus ook het publiek. Zeker in mijn rol als moderator zorg ik dat het publiek volop meedoet en maak ik samen met hen de lastige onderwerpen bespreekbaar. Zo heb ik al meerdere bijeenkomsten tot een prettig einde geleidt waar men op voorhand veel weerstand verwachtte.

Bekijk hier hoe ik een uur lang Danae Bodewes, researcher bij Fontys Hogescholen, interview over nieuwsgierigheid.

3

ZIE IK JE SNEL?

Wanneer je op zoek bent naar een moderator die sterk op de inhoud is, zich goed voorbereid en niet alleen de gasten, maar ook het publiek laat meedoen, dan ben je bij mij aan het goede adres!

CONTACT

VOLG JE MIJ AL?

STEL EEN VRAAG

8 + 5 =