DAGVOORZITTER

Met passie, plezier en pit zet ik me in voor jouw evenement

DIT KUN JE VERWACHTEN

Mijn achtergrond bestaat uit journalistiek en communicatie, vakgebieden waarin ik veel heb geleerd. Ik leerde er vaardigheden die ik goed en snel kan toepassen in mijn werk op het podium. Interviewen? Geen probleem! Een tekst schrijven op voorhand? Doe ik voor je! Improviseren on the spot? Yes! Daarnaast ben ik nieuwsgierig van aard, enthousiast, flexibel, neem ik het initiatief, maar laat ik de gasten schitteren en heb ik een brede maatschappelijke kennis.

WAT IS JE DOEL?

Als presentator, dagvoorzitter of moderator bespreek ik met jou wat het doel is van het evenement. Wie is je doelgroep? Welke sfeer wil je neerzetten? Waar gaat het publiek mee naar huis aan het einde van de rit? Ik denk met je mee, doe suggesties en ondertussen bereid ik mij goed voor.
{

Gooitske Zijlstra, aanjager en waar(de)maker – Business Developer bij Gooitz

“Sinds 2017 werk ik met veel plezier samen met Gaetana. Als onderdeel van het redactieteam van Club Cele presenteert zij elke vierde dinsdag van de maand VPRO Tegenlicht. Daarnaast werken we op meerdere momenten samen. Vooraf is ze als redactielid betrokken bij het het samenstellen van het programma en weet te inspireren en aan te vullen met interessante informatie. Het ontzettend goed voorbereid zijn staat bij haar als een paal boven water, daarmee kan ze zowel kritisch, begripvol en uitdagend voor het gesprek zijn. Dat waardeer ik niet alleen, dat waarderen onze gasten en publiek ook en daarmee wordt ons programma van waarde. En daar komt bij dat we beide van lekker eten houden.”

DE FUNCTIE ALS DAGVOORZITTER VOER IK UIT MET …

passie

Ik vind het werk dat ik doe niet zomaar leuk, ik houd ervan. Bij echte passie komt energie vrij en dat werkt aanstekelijk. En bij een evenement wil ik graag dat iedereen die energie voelt!

plezier

Ik vind het belangrijk dat alle betrokkenen plezier hebben in de aanloop naar én tijdens het evenement. Plezier is een positieve emotie waardoor je het in je herinnering beter opslaat.

pit

Ik ben niet bang om die ene vraag te stellen of de microfoon te gebruiken. Mijn nieuwsgierigheid en journalistieke neus zorgen ervoor dat ik altijd op zoek ben naar mooie of concrete antwoorden.

ZIE IK JE SNEL?

Ben je op zoek naar een diverse, vrouwelijke dagvoorzitter en wil je graag met mij werken? Of eerst even kennismaken? Neem contact met me op!

En heb je toevallig ook ondersteuning nodig bij verschillende communicatie- en contentactiviteiten in aanloop naar jouw evenement? Werk dan samen met deze dagvoorzitter van dienst!

CONTACT

VOLG JE MIJ AL?

STEL EEN VRAAG

5 + 4 =