CONTENTREDACTEUR

Ik help je uit de brand!

STEL: JE COLLEGA IS TIJDELIJK MET VERLOF …

Of je komt een paar handen te kort voor een communicatieproject. Iemand die even de puntjes op de ‘i’ zet of ondersteunt bij allerlei uitvoerende werkzaamheden. Zoek niet verder! Met mijn opgedane ervaring in de communicatie voor verschillende opdrachtgevers kan ik je op weg helpen. Als contentredacteur houd ik van de combinatie van organiseren, improviseren, schrijven en creatief brainstormen binnen deze branche.

DIT IS WAT IK VOOR JE UIT HANDEN KAN NEMEN

N

Het schrijven en redigeren van allerlei teksten (van advertorial tot nieuwsbrief en van flyer tot social media posts)

N

Het bijhouden van social media-accounts

N

Het beheren van websites middels een CMS

(contentmanagementsysteem)

N

Het ondersteunen bij het organiseren van interne of externe evenementen

N

Het maken van draaiboeken

N

Het uitvoeren van e-mailcampagnes of nieuwsbrieven

N

… en nog veel meer!

{

Barbara Oerbekke, communicatieadviseur

”Gaetana heeft voor één van de projecten van Studio Vers Bestuur* een gave film en een inspirerend verhaal opgeleverd. Je kunt Gaetana met een opdracht direct op pad sturen. Zij stelt de juiste vragen, denkt goed mee en heeft creatieve ideeën. Het is heel fijn om met haar samen te werken. Dus heb je iemand nodig voor een mooi verhaal, een frisse blik of om te sparren? Dan ben je bij Gaetana aan het juiste adres!”

*Studio Vers Bestuur is het netwerk voor bestuurlijke vernieuwing in Overijssel. We begeleiden projecten van onze partners en delen de leeropbrengsten in ons netwerk.

ZIE IK JE SNEL?

Wanneer je op zoek bent naar een contentredacteur met kennis van communicatie, die sterk is in teksten schrijven en graag helpt organiseren, dan ben je bij mij aan het goede adres.

CONTACT

VOLG JE MIJ AL?

STEL EEN VRAAG

5 + 7 =